Menu
Your Cart

Welkom bij de nieuwste brouwwinkel van Nederland.

Goede Service | Laagste Prijzen | Snelle levering

The Swaen

Brand: The Swaen
Kenmerken:Geeft een vollere smaak, een zacht vleugje noten, karamel en vruchten. Verhoogde moutaroma, dieprode en verzadigde kleur. 350-450 EBCOmschrijving:GoldSwaen© Aroma vergroot het karakter en de zachtheid van het bier en het verbetert de creatie en het behoud van het schuim. Karamelmoutsoorten..
€2,99
Excl. BTW:€2,74
Brand: The Swaen
Kenmerken:Bezit een intens aroma van karamel en mout, een volle en ronde smaak en kleur, een zweem van koekjes. 110-130 EBCOmschrijving:GoldSwaen© is een karamelmout. Deze mout vergroot het karakter en de zachtheid van het bier. Vermeerdert en behoudt de schuimvorming. Geeft een toets van zachte kar..
€2,59
Excl. BTW:€2,38
Brand: The Swaen
Kenmerken:Meer schuim, betere vasthouding van de kraag, vollere smaak. 10-20 EBCOmschrijving:GoldSwaen© Light is een karamelmout die het karakter en de zachtheid van het bier vergroot en de schuimvorming stimuleert en behoudt. Geeft een toets van zachte karamelgeur aan het bier. De temperatuur w..
€2,59
Excl. BTW:€2,38
Brand: The Swaen
Kenmerken:Veredeld moutaroma, mooie rode kleur, vollere smaak, toetsen van koekjes en honing. 40-60 EBCOmschrijving:Voor GoldSwaen© Red gebruikt men meer dan 25% van de moutschroot, vooral bij de bereiding van ale, rode lager, altbier of lager. Heeft een roodachtige schijn en dat typische aroma ..
€2,49
Excl. BTW:€2,28
Brand: The Swaen
Kenmerken:Deze mout is donkerder én een exclusief ingrediënt in uw unieke recept. Swaen© Ale zorgt voor harmonie in onze speciale moutsoorten voor uw ambachtelijke bieren. 6-9 EBC Omschrijving:Swaen © Ale wordt gebruikt om bleke mouten te corrigeren, om 'gouden' bier te produceren en om de ..
€1,89
Excl. BTW:€1,73
Brand: The Swaen
Kenmerken:Geeft donker bier meer body, schuimgehalte en aroma en een EBC van 12-15Omschrijving:    Verwerking van gerst met een hoger eiwitgehalte. Intensieve ontkieming bij een temperatuur van 18 ° C, een hogere steilheid van 45-48%. Een vochtige warme eerste droging of verwelking. U..
€1,99
Excl. BTW:€1,83
Brand: The Swaen
Kenmerken:Sterke geur, zoete smaak, lichtgouden tint, uitstekend voor de bereiding van Pils, Lager. 3-4.5 EBCOmschrijving:Vanzelfsprekende keuze van basismout voor elk type bier. Prettig geurend en zoete smaak, voldoende enzymatische kracht. Laat de smaak en geur van speciale moutsoorten tot hun..
€1,79
Excl. BTW:€1,64
Brand: The Swaen
Kenmerken:Zacht van smaak, goudkleurig en karaktervol. 9-12 EBCOmschrijving:Met deze 'Vienna'-mout wordt te bleke mout gecorrigeerd, wordt 'golden' bier gemaakt en wordt de smaak voller. De smaak en geur van de korrel en de mout is rijker dan bij mout voor pils en het karakter en de volheid van het ..
€1,99
Excl. BTW:€1,83
Brand: The Swaen
Kenmerken:Voor prima tarwebier met passende aroma's, een echt bier met stijl. Typisch aroma van hoge gisting. 3-5 EBCOmschrijving:Geeft een speciale smaak aan tarwebieren. Deze tarwemout is essentieel bij het maken van tarwebieren, maar wordt ook gebruikt in bieren op basis van gerstmout (3-..
€1,99
Excl. BTW:€1,83
Weergeven 1 t/m 9 van in totaal 9