Menu
Your Cart

Welkom bij de nieuwste brouwwinkel van Nederland.

Goede Service | Laagste Prijzen | Snelle levering

Verzendinformatie

Wij streven naar verzending binnen 1 dag

Wij zullen je bestelling met zorg behandelen. 

Wij waarderen je bestelling en zullen deze met zorg behandelen. Uiteraard streven we ernaar om je producten nog dezelfde dag te verpakken en mee te geven aan onze vervoerder DHL. Helaas is dit niet in alle gevallen mogelijk, dan vindt verzending de volgende dag plaats. Over het algemeen levert DHL de volgende dag, tenzij er drukke periodes zijn.

Mocht een product niet op voorraad zijn dan nemen we direct contact met je op zodat we gezamenlijk kunnen overleggen wat de beste oplossing is.

Bij iedere bestelling sturen we een Track & Trace code, zo kan je zelf je bestelling volgen. Mocht je toch nog vragen hebben, laat het ons dan weten.

De verzendkosten hebben betrekking op een pakket van maximaal 25 kilogram. Bij een hoger gewicht nemen wij contact met u op voor aanvullende verzendkosten.Vandaag besteld, uiterlijk overmorgen in huis.

Als je vandaag bestelt dan heb je de bestelling uiterlijk overmorgen in huis en in het beste geval morgen al. Dus als je zaterdag wil brouwen, dan doe je er verstandig aan om uiterlijk woensdag je bestelling te plaatsen zodat het op tijd in huis.

We zijn goed bereikbaar voor al je vragen en klachten.

We streven er naar de producten in de juiste staat te verzenden. Mocht het product desondanks niet naar tevredenheid in ontvangst worden genomen dan horen we graag van u.